Frågor & svar


Hur levereras Viktigt att veta?

Viktigt att veta levereras som PDF till den mail-adress du anger.

Länken i mailet är giltig i 7 dagar, eller tills du klickar på länken. Efter det är den giltig i 24 timmar. Det går inte att köpa Viktigt att veta i fysisk form, men det är fritt fram att printa ut den efter att du köpt den.


Kan jag få en förhandsvisning av Viktigt att veta?

Tyvärr inte, eftersom detta är en digital produkt erbjuder jag inte någon förhandsvisning. Läs gärna andra köpares recensioner och informationen här på hemsidan om vad dokumentet innehåller.


Vad är skillnaden mot t ex Vita arkivet?

Viktigt att veta innehåller betydligt mer än Vita arkivet, med möjlighet för dig att fylla i mycket information om dina barn, husdjur, fastigheter, räkningar, hemsidor och inloggningsinformation till sociala medier. Viktigt att veta är helt enkelt mer omfattande.


Har jag ångerrätt vid köp av Viktigt att veta?

Eftersom Viktigt att veta räknas som digital tjänst där du laddar ner dokumentet finns ingen ångerrätt.


Kan jag få hjälp att fylla i Viktigt att veta?

Jag kan tyvärr inte fylla i dokumentet åt dig, det är upp till dig att fylla i allting.


Hur ofta bör man uppdatera Viktigt att veta?

Lämpligt är att uppdatera den en gång om året, samt vid stora livshändelser såsom äktenskap, husköp, barn, skilsmässa, nytt arbete, med mera. 


Var bör Viktigt att veta förvaras?

Viktigt att veta kan förvaras antingen enbart i digital form, eller på ett säkert ställe. Se till att informera dina närmsta anhöriga om var dokumentet finns, så att de kan få tag i det om det behöver användas. Tänk på att skydda din information och förvara den så att utomstående inte kan komma åt den.


Varför ska jag betala för det, kan jag inte skriva det här på egen hand?

Absolut. För många är det dock enklare att ha ett dokument att fylla i, istället för att behöva komma på allt som kan vara relevant. Med Viktigt att veta har jag försökt tänka ut all information som kan vara relevant, så att du slipper.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera